Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

BETALSÄTT OCH PRISER

FAKTURA OCH MOMSFRIA PRISER (Enbart för företag med ett giltigt momsregistreringsnummer/VAT-nummer)

För momsregistrerade företag som har ett giltigt VAT-nummer erbjuder vi faktura som betalsätt. I detta fall kan företag köpa utan den finska momsen (24 %) eftersom produkter exporteras från Finland till ett annat EU-land (intra-community supply). Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Offentliga organisationer faktureras mot 30 dagar netto. Sedvanlig kreditupplysning utförs vid alla fakturaköp. Om det förekommer problem med kreditvärdigheten erbjuder vi möjlighet att betala de beställda produkterna på förhand. I detta fall levereras produkterna efter förskottsbetalningen.

Betalningen sker i SEK till ett bankkonto i Sverige. Betalningsmottagarens plusgiro, IBAN-kontonummer och bankens BIC-kod anges i fakturan. Vid betalning efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta enligt räntelagen. Påminnelseavgift är 50 kronor. MedKit Finland Ab äger alla produkter tills hela köpesumman har betalats. MedKit Finland Ab förbehåller sig rätten att debitera enligt de faktiska kostnaderna vid speciellt stora beställningar.

FÖRHANDSFAKTURA (För organisationer utan momsregistreringsnummer/ VAT-nummer)

För organisationer som inte har VAT-nummer erbjuder vi möjlighet att betala på förhand. Beställningen levereras efter summan har betalats. Moms 24 % ingår i priser. Förhandsfakturan skickas till e-postadressen som har angivits vid beställningen.

KLARNA CHECKOUT

I samarbete med Klarna erbjuder vi kortbetalning, direktbetalning, fakturabetalning och delbetalning. Denna betalningslösning kallas för Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner kunden Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar kunden betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos MedKit Finland Ab. Moms 24 % ingår i priser.

Klarna Checkout kräver viss information för att identifiera kunden och för att kunna uppvisa tillgängliga betalningsalternativ. Vilka alternativ som är tillgängliga kan variera mellan olika köptillfällen och kunder.

Information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.com. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna.

KORTBETALNING (Mastercard, Visa) och DIREKTBETALNING VIA INTERNETBANK (Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB)

Både organisationer utan VAT-nummer och privatpersoner kan betala beställningen med kort eller via internetbank.

Vid kortbetalning på MedKit-webbshop kan du använda dig av VISA eller Mastercard. Kortköp är gratis. Vid beställning görs en reservation av köpesumman på ditt konto. Pengarna dras först när varorna skickas. Alla kortbetalningar hanteras av Klarna Ab som kontrollerar att kortet är godkänt för köp. All kortuppgiftsinformation är krypterad, vilket innebär att ingen obehörig kan se den.

Som kund i Handelsbanken, Swedbank, Nordea eller SEB och med deras internettjänster kan du betala direkt via din bank.

KLARNA FAKTURABETALNING OCH DELBETALNING (Enbart för privatkunder)

MedKit Finland Ab erbjuder även betalning mot faktura och delbetalningsmöjlighet via Klarna. Länk till fakturan skickas i separat mail från Klarna till dig.

Vid val av faktura som betalningssätt har du möjlighet att betala efter att du har fått dina varor levererade. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Om du inte betalar innan förfallodatumet skickas det en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift på. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning.

Klarna gör en sedvanlig kreditkontroll vid fakturabeställning. Om din kreditansökan inte godkänns av Klarna nekas du kredit och MedKit ber dig använda ett annat betalsätt.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.com.

google-site-verification: google23340705dbc25415.html