LEVERANSTIDER OCH -SÄTT


MedKit Finland AB säljer medicinska varor via internet till svenska företag och privatpersoner. Produkterna som vi säljer kan användas i Sverige och har en svensk manual eller bruksanvisning när produkten så kräver, antingen i fysisk eller digital form. Sedvanliga garantier lämnas på produkter där garanti är tillämpligt, och eventuella garantier är giltiga i Sverige. Mer information finns i respektive produkts bruksanvisning.

Produkterna levereras i allmänhet inom 7 dagar efter beställningen. Om leveranstiden avviker från det normala meddelar vi kunden om detta.

Leveranstid

Leveranstid är normalt 4 - 7 arbetsdagar.

Leveranssätt

Leveranser sker huvudsakligen med Posten eller UPS.

Leveranskostnader

Leveranskostnader debiteras av kunden. Kostnaderna är 225,81 kr (exkl. moms) per försändelse. Vid försändelser större än 31,5 kg förbehåller vi oss rätten att debitera de faktiska leveranskostnaderna.

Reklamation

Om du har fått en skadad eller fel vara ber vi dig att omgående kontakta vår kundservice. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet ersätter vi produkten med en ny produkt. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.